martes, 22 de junio de 2010

LA RÀPIDA EVOLUCIÓ DE LES TECNOLOGIES

Globalització : els fenòmes han deixat de tenir un caràcter local per passar a ser de trascendència mundial. Una noticia, succés o qualsevol altre esdeveniment que passi en un punt remot del planeta, en qüestió de minuts podrà ser conegut per tot el món.

Poc temps : una evolució i desenvolupament tan ràpid ens dona el problema de la falta de temps per reflexionar críticament sobre el veritable ús i possibilitats de les TIC ( Tecnologies de la Informació i Comunicació ). Ens falta temps per veure què és el que realment ens fa falta desenvolupar i si són necessàries algunes de les noves aplicacions que surten al mercat.

Saturació d'informació : cal desenvolupar una habilitat críta envers la informació que ens arriba a través de les noves tecnologies i més concretament a través d'Internet, per seleccionar el què ens serà útil i el que no.

Fàcil accés : qualsevol persona amb ordinador i connexió a Internet té al seu abast una gran quantitat de recursos per penjar informació de qualsevol tema, en sigui expert o no, i deixar-la com a verídica. En el moment de decidir si ens interessa utilitzar-la o no cal que contrastem aquesta informació per veure'n el grau de veracitat que té.

No hay comentarios:

Publicar un comentario